Hyvinvointia hoidoista

Hierontaa ja saunahoitoja luontoystävällisellä otteella Pyörteen Tilalla Kajaanissa

Pyörteen tilalla Kajaaninjoen äärellä tehdään myös erilaisia hyvinvointihoitoja. Voit varata ajan intialaiseen päähierontaan, rentouttavaan lymfahierontaan tai erilaisiin saunahoitoihin, joissa luonto on olennaisesti läsnä. Käytämme hoidoissa hyvinvoinnin tukena erilaisia yrttejä, jotka myös asiakas oppii tuntemaan. Luonnon helmassa sijaitseva tilamme varmistaa sekin osaltaan, että  niin keho kuin mielikin elpyvät.

Lue lisää ja varaa aika omaan hemmotteluhetkeesi! Hyvinvointipalvelut tuottaa yhteistyökumppanimme Kehomo / Kirsi sekä Tmi Heli Suutari. Varaukset: hyvinvointipalvelut@pyorteentila.fi tai 040 754 79 03 / Kirsi.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta vaikuttaa niin kehoon kuin mieleenkin rauhoittaen ja vireystasoa parantaen. Hieronta laukaisee mm. lihas- ja hermojännitystä, lisää verenkiertoa sekä elvyttää solujen hapensaantia. Hieronnassa tehdään hellävaraisia hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia hartiaseudulle, olkavarsiin, niskaan, päähän ja kasvoihin.

Rentouttava lymfahieronta

Lymfahieronnassa aktivoidaan kehon omaa imunestekiertoa hellävaraisella hieronnalla. Hieronnan ote on kevyt ja silittelevä. Hieronnassa käytetään öljyjä ja käsitellään vartalo molemmin puolin.

Saunahoidot

Turvesauna

Sisältää: turpeen levityksen iholle, rantasaunan, kainuulaisen käsintehdyn saippuan ja itsetehdyn saunajuoman
- ilman hierontaa 75 €/hlö
- hieronnan kanssa 90 €/hlö

100 % luonnontuote, turve, poistaa kehon kuona-aineita ja vapauttaa bioaktiivisia ainesosia rentouttaen lihaksia. Suosittelemme hierontaa turvehoidon jälkeen, sillä hieronta tehostaa turpeen vaikutusta. Bioaktiiviset ainesosat sisältävät mm. luonnon omia kortisonia ja estrogeenia, minkä vuoksi hoito soveltuu hyvin esimerkiksi nivel- ja hormonivaivoista kärsiville.

Luonnonmukainen vartalokuorinta

Sisältää: rantasaunan sekä luonnonmukaisen vartalokuorinnan. Hellä kuorinta virkistää ihoasi kun kainuulaiset / paikalliset yrtit tuovat ihanaa tuoksua sekä hellivät jalkojasi. Hoito sisältää myös pienen päähieronnan, ja sen voi tehdä jalkakylvyn jälkeen. Lisäksi hoitoon kuuluu kainuulainen käsintehty saippua ja tilan oma saunajuoma.
- hinta 75 €/hlö

Yrttinen jalkakylpy

Sisältää: rantasaunan + yrttisen jalkakylvyn (asiakas tekee itse antamistamme aineksista), hoito sisältää myös intialaisen päähieronnan, joka tehdään jalkakylvyn jälkeen. Hoitoon kuuluu myös kainuulainen käsintehty saippua.
- hinta 75 €/hlö                    

Morsmaikku-hoito

Rentoudu pulahtamalla huumaavasti tuoksuvaan ruusuyrttikylpyyn Kajaaninjoen maisemissa. Tähän mieltä virkistävään kylpyyn sisältyy valinnainen hemmotteluhoito, tilan oma juoma sekä lopuksi lempeät löylyt rantasaunassa. Sopii erityisesti morsiammille polttareiden ohjelmanumeroksi, mutta myös stressin vaivaamille emännille.
- hinta 120 €/hlö

Hyvä tietää ennen hoidon varaamista

Hoitoon ei saa tulla päihtyneenä. Varmista hoidon soveltuvuus mikäli sinulla on jokin sairaus tai lääkitys.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi nautiskelemaan hyvinvointipalveluistamme kauniin Kajaaninjoen äärelle, idyllisiin maalaismaisemiin!

Yhteystiedot

Pyörteen tila
Kuurnantie 85
87250
KAJAANI
www.pyorteentila.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!